(iOS) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles odemknout primogemy
Feb 11, 2022 5:10:31 GMT
Post by heltelocabid on Feb 11, 2022 5:10:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout primogemy ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Slagalice vcb
RAFIK
milují hádanky se zvířaty. může být obtížné a náročné.
tato hra je velmi nudná a velmi špinavá je hra ko kabhi download mat
Tuto hru používám zřídka, protože je docela nudná, ale stále ji miluji, takže vám doporučuji vyzkoušet.
Tato hra se mi moc líbila, ale svezli se z mé oblíbené části hry, sudocube, klíče v blockcube nefungují a je tam spousta reklam
Je příliš malý a je tam také více reklam dlouhých než hraní her. Hrál jsem tři úrovně a měl jsem minimálně šest reklam. Odinstalování
náročné a zábavné a v tomto malém balíčku jsou další hádanky
Velmi snadná hra, ale přál bych si, abychom mohli střídat figurky. Je to jen návrhwq
Stáhl jsem si tuto hru, ale jakmile dosáhnete další úrovně, hra zamrzne. Je to tak otravné. Je to velmi pěkná hra, ale myslím, že pro dosažení dalších úrovní si je musíte koupit 😱😱😱.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Slagalice yxrg
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Jumboq zuwf
KAŽDÁ ÚROVEŇ REKLAMA! 😝 Vše nahlas, takže musíte snížit hlasitost telefonu, jinak nebudete moci hrát na veřejnosti! Reklamy, reklamy, reklamy, reklamy... Je to na hovno! S největší pravděpodobností ne brankář! Mohla to být skvělá hra, ale ignorování reklam vám trvá déle než hraní úrovně! Znechucený! Aktualizace: Pokud jste tuto hru aktualizovali poslední aktualizací, získáte nyní TŘIKRÁT TŘI REKLAMY a PO VŠEM, co uděláte, bude následovat reklama. Tyto reklamy jsou stále nekvalitní, některé rasistické, některé nevhodné pro děti a STÁLE NAHLAS VYBOUHAJÍ!
Dobrá hra, ale příliš mnoho reklam. Už je mi zle ze všech těch tvůrců her, kteří tlačí miliardy reklam. Omlouvám se, ale nainstaloval jsem a odinstaloval.
Pořád to padá a já musím začít od začátku.
Rád poznávám vzory. Připadá mi to relaxační
Stále na úrovni začátečníků, ale o něco náročnější než jednoduché blokové hádanky. Líbí se mi různé tvary a provedení.
Nenávidím to z jediného důvodu, že se zobrazilo více reklam
Příliš mnoho reklam
tohle je ta nejlepší hra, která udrží váš mozek bystrý, zkuste to, budete nadšení miluji to
Hru miluji, ale podle mnoha reklam u každé hry mi nevadí, když se na ni musím dívat ze zkumavky
opravdu zábavné. udržuje vás duševně bystrý.
AKTUALIZACE: Žádná oprava v aktualizaci ze 14. ledna. ODINSTALUJEME a jedeme dál!!! Hra se mi líbí, ALE přál bych si, abyste změnili Block Puzzle a ukázali VŠECHNY dílky. Místo toho, abyste museli rolovat. Pak by to stálo za 5 hvězdiček.
Reklamy, reklamy, reklamy. Bannerové reklamy všude. Reklamy na téměř každý bonus, reklamy po každé úrovni a reklamy po každém restartu. Slušné hádanky, ale za hodinu hraní jsem nikdy nešel déle než 20 sekund bez přerušení. Ano, ano... reklamy jsou způsob, jak vydělat peníze. Irelevantní. Nemělo by být více reklam než hraní.
Miluji to. Ale stále žádá o aktualizaci a poté změní hru na jinou blokovou hru.
Velmi uvolňující. Hádanky jsou zábavné a řešitelné, mohou figurky přesouvat podle potřeby. Dobrá hádanka umožňuje hráčům pohybovat kousky. Nic z toho „po umístění – zmrazené na místě“. Pohybujte se tolik, kolik potřebujete.
Příliš mnoho reklam. Chápu, že k zaplacení těchto bezplatných her potřebujete reklamy, ale tohle bylo směšné. Po každé hádance to byla 30 sekundová reklama, kterou nešlo přeskočit. Před odinstalací jsem se dostal pouze na úroveň 6.
Hru jsem právě spustil, ale začíná opravdu dobře kromě prvního dílu už umím dělat hádanky, takže nevím, proč mi to musí ukazovat, ale je to jen hra, takže už mám pět hvězdiček, ale žádné jsem neměl reklamy, proto jsem to také četl na pět hvězdiček, ale později dám další zpětnou vazbu
Oddechová hra, ale příliš mnoho reklam!
Pravděpodobně to mohlo být v pořádku, když se hádanky staly náročnějšími, ale nedokázal jsem se vypořádat s šíleným množstvím reklam. Téměř po každém levelu většinou :30 a není možné přeskočit
Dammen Bordspellen vtwe
Opravdu pěkná hra a není zmanipulovaná. I když když se dostanete na úroveň 4, začnou se hromadit přídavky. Viděl jsem další komentář, který říkal, že tam bylo hodně doplňků, a když jsem si stáhl aplikaci, prvních pár úrovní nemělo žádné doplňky, ale teď je tam spousta doplňků. Je to pěkná hra na hraní, když se nudíte, ale pokud nesnášíte doplňky, nedoporučoval bych to instalovat. Hru odinstaluji, protože mě nudí a opakuje se. Promiň, ale tohle není nejhezčí hra.
pěkné hry jsou teď v jedné hře
Aplikace je příliš citlivá, když se pokouší umístit kousky.
reklamy, reklamy, reklamy, další reklamy, znovu reklamy, nepřetržité reklamy...
Tahle hra je úžasná
Úrovně jsou jednoduché a po každé úrovni dostanete reklamy. Hrozná hra na hraní.
Tuto hru hraji už dlouho a je to do té míry, že jsem připraven ji zahodit. Pokud se pokusím použít některý z nástrojů, zobrazí se zpráva „selhání načtení reklam“, což je směšné, protože hra je plná reklam. Zkusím to znovu a vykopne to celou hru a musím začít znovu, jen aby se opakovalo to samé. Je to dobrá hra, když funguje správně, ale tohle je prostě blbost. Pokud neuvidím opravu velmi brzy, pak tuto hru zahodím.
Dobrá hra. Smazáno do 15 minut kvůli obrovskému množství inzerátů.
docela snadné zatím jen udělal 3 hádanky
Může být ještě lepší